ZATVORI

O nama

Kvaliteta proizvoda + Kvaliteta pruženih usluga = Zadovoljan kupac osnovna je jednadžba na kojoj temeljimo svoje poslovanje i na čijim osnovama smo u izuzetno kratkom roku postali vodeći distributer LED rasvjete i elektromaterijala u Hrvatskoj.
 
To znači da mi naše partnere podržavamo u pronalaženju najboljih rješenja kako bi se oni mogli fokusirati na svoju osnovnu djelatnost. Predano i strastveno radimo konstantno na usavršavanju naših proizvoda i usluga i proširenju našeg asortimana.
 
Usmjerenost na potrebe i očekivanja naših kupaca te njihovo zadovoljstvo isporučenim proizvodima, pruženim uslugama i dostupnošću našeg osoblja su najvažnije vrijednosti temeljem kojih mjerimo i određujemo svoju ukupnu uspješnost.
 
  

 Na hrvatskom tržištu generalni smo zastupnici vodećeg europskog distributera led rasvjete, renomirane firme V-TAC (https://www.v-tac.eu/) koji ima ekskluzivno pravo ugrađivanja najkvalitetnijih i najinovativnijih LED čipova vodećeg proizvođača firme SAMSUNG, s 5 godina garancije.
V-TAC je razvio tehnološki najnaprednije SMART HOUSE proizvode, kompatibilne s Amazon Alexom. V-TAC predano i kontinuirano radi na razvoju svog asortimana uz implementaciju najnaprednijih tehnoloških rješenja i proširenja asortimana i u smjeru multimedije, robotskih i ostalih inovativnih uređaja i aparata.
  
 
 
 
ALING CONEL je visokotehnološka tvrtka i jedan od vodećih proizvođača sklopne tehnike i pribora. Želimo istaknuti kompletnu liniju izuzetno konkurentnih najmodernijih modularnih prekidača i utičnica proizvođača Aling Conel (https://www.aling-conel.com/sr/products/experience-mode/categories/ ) koji su dostupni u svim bojama i dezenima s 30 godišnjim jamstvom.
 
ZAŠTO ALING CONEL

POUZDANOST
Naš imperativ je da se svi ALING-CONEL proizvodi proizvode od najkvalitetnijih sirovina, testiraju se u našoj laboratoriji i certificiraju renomiranim Europskim certifikacijskim kućama.
Proizvodi sa znakom ALING-CONEL garantiraju sigurnost i pouzdanost kupcu. Garancija na naše proizvode je doživotna.
 
JEDNOSTAVNOST
Jednostavna ugradnja ili zamjena postojeće instalacije čini naše proizvode popularnim kako kod profesionalnih električara tako i kod samih korisnika.
 
MOGUĆNOST IZBORA
Širok asortiman proizvoda, modela i boja, daje mogućnost mnogobrojnih kombinacija koje će oplemeniti svaki prostor, a ujedno ispuniti svoju primarnu upotrebnu vrijednost.
 
BRIGA O ZAŠTITI ŽIVOTNE OKOLINE
Naš cilj je da budućim naraštajima ostavimo okruženje u kome će moći nesmetano živjeti, raditi i kreirati nove vrijednosti. Kako bismo probudili svijest zajednice o važnosti ekologije, osnovali smo firmu kćer koja se bavi reciklažom PET ambalaže. Na taj način štitimo našu životnu sredinu, podižemo društvenu svijest i trudimo se kreirati ljepšu budućnost.
 
  
  

U želji da kupcima na hrvatskom tržištu omogućimo nabavu visokokvalitetnih i profesionalnih proizvoda, firma KSA preuzela je distribuciju brenda Brennensthul®.
Brend Brennensthul® označava beskompromisnu kvalitetu i sigurnost pod kojom se podrazumijevaju proizvodi kvalitete s 5 zvjezdica: Izvrsni proizvodi, uvjerljive inovacije, široka paleta vrhunske linije proizvoda, velika garancija i kompetentna i stručna usluga u prodajnom asortimanu kabelskih motalica, razdjelnih ormara, prenosivih utičnica, sigurnosti u kući, prijenosnih svjetiljki, programatora te ispitnih uređaja i mjernih alata. 
 
     

ERGOM ® je jedan od vodećih Europskih proizvođača elektroinstalacijskog materijala koji je zastupljen u preko 50 zemalja s preko 14.000 proizvoda u energetici, građevini, automobilskoj industriji, telekomunikacijama i medicinskoj industriji. Zastupništvom ovog brenda kupcima osiguravamo podršku i mogućnost nabave najšireg asortimana visokokvalitetne spojne tehnike, montažnog pribora i alata u elektrotehnici.
 
  

ELEKTROPROFI® – je registrirani brend firme KSA pod kojim se proizvodi visokokvalitetni instalacijski materijal po fer cijenama.  Moto koji opisuje našu kompletnu strategiju je "Pružiti kupcima najbolju kvalitetu i vrhunsku uslugu po fer cijenama".   
 
                              
 
Luxtella - zastupnik smo profesionalne industrijske i ulične led rasvjete. Proizvodnja se odvija u EU. Svi proizvodi su usklađeni s europskom poslovnom kulturom. Poslovni proces prema najvišim standardnima i potrebnim certifikatima. Proizvodi imaju mogućnost prilagodbe karakteristika, koriste najbolje CREE čipove visokih performansi i standardno koriste PHILIPS XitaniumDriver. Razina zaštite lampi je IP66 te mehanička otpornost IK10.  Jamstvo na proizvode je do 12 godina.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se