1
ZATVORI

Misija i vizija ELEKTRO - PROFI KSA d.o.o.

Moja vizija je firma, naša zajednička firma koja će biti uspješna i vodeća na tržištu.
Naša je dužnost poslovati i djelovati u skladu sa zakonima, prirodom, etikom, moralom i odgovornosti prema društvu i zajednici.
Naša svakodnevica je da usvajamo nova znanja i služimo se najnovijim tehnologijama. Rast, razvoj i uspjeh firme ne ostvaruje se na teret naših djelatnika, već uz njihovu pomoć. 
U današnjem kapitalističkom društvu glavni je cilj što veća dobit i samo dobit. 
Od toga se želim jasno ograditi. Dobit ili profit je posljedica uspjeha, a nikako cilj.
Ovdje je cilj put!
Cilj je da imamo zadovoljne djelatnike koji se vesele svakom novom radnom danu, ali ne zbog toga što za svoj rad svaki mjesec redovito primaju dobru plaću, već puno više zbog toga što su svjesni svoje uloge u poduzeću i odgovornosti koja stoji iza nje. 
Sretan i zadovoljan kupac takvim djelatnicima znači više nego glumcu pljesak na kraju kazališne predstave.
Naša misija je osigurati zdravo radno okruženje koje svakom djelatniku daje uvjete da pruži sve od sebe kako bi zadovoljio i najzahtjevnije kupce.
Da imamo kupce koji su sretni što naša firma postoji, kupci koji sa zadovoljstvom kupuju naše proizvode i koji nas sa zadovoljstvom preporučuju drugima.

Naša je daljnja dužnost da podupiremo našu zemlju pri čemu se to ne odnosi samo na redovito plaćanje poreza, već i kroz širu društvenu odgovornost. 
Moramo biti ponosni što radimo i stvaramo u Hrvatskoj i dati sve od sebe da svaki dan sve više napredujemo i da postajemo sve bolji, razvijamo se, izvozimo.
Premda taj proces nema kraja, ipak postoji put koji vodi u tom smjeru.
Put prema rastu firme, ali i put prema dugoročno što većem zadovoljstvu naših djelatnika, kako na financijskom, tako i na statusnom planu.
Kako volim putovati završna rečenica sažeto daje cjelokupan opis:
"Jer put, to je naš cilj"!

ZAVRŠI NARUDŽBU

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više